Uitzending gemist België app

Ja, het is zover. België kent een mooie uitzending gemist België app. In 2013 is deze app gelanceerd en beschikbaar voor mensen die uitzendingen willen terugkijken, uitzendingen van Belgische televisie zenders. Wij hebben ons verdiept in deze app om na te gaan wat nou precies de mogelijkheden van de app zijn. Wij vertellen je er graag wat meer over zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden die je met deze app hebt.

Live tv kijken

De app heet Stievie en heeft gelijk al een leuk kenmerk. Zo kun je namelijk live kijken naar televisiezenders. Het gaat hierbij om 10 Vlaamse zenders. Kortom, er is altijd wel een zender waarop wat leuks te zien is, toch?

Uitgesteld kijken

Naast live kijken kun je programma’s ook terugkijken. Een ideale functie voor als je een uitzending hebt gemist. De app is trouwens zowel beschikbaar voor Android als IOS. Het maakt dus weinig uit of je apparatuur hebt van Apple of van Samsung. Op beide systemen zal de Stievie app prima functioneren.

Welke andere functies heeft de app

Naast het live en uitgesteld kijken heeft deze app nog veel meer functies. Maar welke allemaal? Een derde functie is de tv gids, hiermee kun je nagaan welke programma’s er nog uitgezonden gaan worden. Doorspoelen, terugspoelen en pauzeren is de 4e functie. Ook kun je fragmenten selecteren en delen en is er een integratie met Facebook en Twitter. Heb je de IOS variant dan kun je ook nog programma’s opnemen en bewaren in je eigen bibliotheek. Deze kun je vervolgens bekijken zonder dat je verbonden bent met het internet.

Wat kost dit?

Op het moment van ons onderzoek betaalde je 9,99 euro per maand voor Stievie. Een leuk prijsje voor zoveel mogelijkheden. Let er wel op dat de prijs inmiddels gewijzigd kan zijn. Kijk voor de meest actuele prijs even op de website van Stievie, je kunt de website bereiken via Stievie.be. Wij wensen je heel veel plezier toe met deze app. Toen wij ons onderzoek deden bestond de mogelijkheid om de app uit te proberen. Wellicht is het dus een interessante optie voor je om de app uit te proberen en uit te vinden of het iets voor je is.