Uitzending gemist België 2

Raadpleeg uitzending gemist België 2 via internet. Dit kun je snel, eenvoudig en kosteloos doen via de website van België 2, namelijk Canvas.be. Op de website vind je al snel het kopje Video in het menu. Onder het kopje Video staan uitzendingen die je hebt gemist en via internet eenvoudig kunt terugkijken. Wij willen je graag een aantal programma’s noemen zodat je een idee hebt wat er allemaal terug te kijken valt. Let wel op, dit is een momentopname. Wij hebben de proef op de som genomen, de website bezocht en bekeken wat er zoal allemaal terug te kijken valt. Het kan natuurlijk zijn dat dit aanbod inmiddels gewijzigd is. Je kunt via de website onder andere de volgende programma’s terugkijken:

- Terzake
- Villa policita
- Revers politiek
- Login
- Vranckx
- Panorama
- Olalala
- Wild Brazil

Zomaar een paar namen die online terug te kijken zo. Kortom, als je niks te doen hebt kan het best leuk zijn om wat uitzendingen terug te kijken. Het maakt daarbij niks uit of je een Belg bent of een Nederlander. Als Nederlander is het natuurlijk ook leuk om een keer wat anders te bekijken dan de publieke omroep in Nederland. Zo zie je nog eens wat zullen we maar zeggen. Als Belg kun je in heel veel gevallen ook gebruik maken van de dienst Ooit gemist. Je kunt dan heel veel programma’s terugkijken, gewoon via de televisie. In ieder geval meer dan je via internet kunt bekijken, het aanbod is groter namelijk. Je hebt alleen wel een interactieve decoder nodig om gebruik te kunnen maken van Ooit gemist. Daarnaast zijn niet alle kabelnetwerken geschikt. Het beste kun je even een belletje plegen richting je kabelmaatschappij, om na te gaan of jouw adres ervoor geschikt is en of je er de juiste apparatuur voor hebt.
Wij wensen je heel veel plezier toe met het herbekijken van programma’s via internet, je televisie of als je het hebt opgenomen. Die laatste hebben wij nog helemaal niet benoemd. Want je kunt natuurlijk ook programma’s opnemen met een videorecorder, dvd recorder of interactieve recorder. Zo kun je helemaal zelf bepalen wanneer je het programma wilt terugkijken en kun je eventuele reclames gewoon doorspoelen, helemaal ideaal dus.