Uitzending gemist België 1

Wil je gebruik maken van uitzending gemist België 1? Je kunt een groot aantal programma’s die zijn uitgezonden op de televisie terugkijken via de website Een.be. Wij hebben eens voor je gekeken wat voor soort video’s er beschikbaar zijn op de website die je kunt bekijken. Wij zullen een aantal van deze programma’s voor je op een rij zetten zodat je een idee krijgt van het aanbod. Op het moment dat wij keken op de website Een.be kwamen wij onder andere de volgende programma’s tegen:

- De klas van Frieda
- Iedereen beroemd
- Koppen
- Achter de feiten
- Één
- Voor hetzelfde geld
- Vlaanderen vakantieland
- Marsman
- Iedereen duivel
- Groenland

Een flink aantal programma’s kun je dus eenvoudig en kosteloos terugkijken via de website een.be.

Programma niet online te vinden

Wat moet je nou doen als het programma dat je wilt bekijken niet te vinden is op de website van de omroep. Je hebt dan eigenlijk twee opties. De eerste optie is het afzoeken van Youtube, wellicht staat het programma daar wel op. Een garantie heb je helaas niet. Een andere, wellicht betere oplossing is het programma opnemen zodra het op televisie te zien is. Je hebt dan wel een video, dvd of interactieve recorder nodig om de televisie uitzending op te nemen. Heb je niet zo’n recorder, dan is het verstandig eens in een elektronica winkel te kijken voor de mogelijkheden die er zijn.

Inwoner België

Woon je in België dan kun je in veel gevallen ook gebruik maken van Ooit gemist, een dienst waarmee heel veel programma’s die zijn uitgezonden terug te kijken zijn via een uitzending gemist functie. Informeer bij je televisie aanbieder of je ook gebruik kunt maken van Ooit gemist, want het is afhankelijk van het soort netwerk waar je op zit of je er gebruik van kunt maken.